| 17.03.10, 17:52 | #141 | |
|
|
Alıntı:
![]()
|
| 20.03.10, 10:43 | #142 |
|
|
kisacasi Oyun Batiyor Diyelim
|
| Offline |
|
| 20.03.10, 14:49 | #143 |
|
|
lütfen kişisel tartışmaları özel mesa yoluyla yapınız
![]() >(GA)Palpatine ~ Quasimodo(pazarda) ~ xReaper --- Çukurova Üniversites İnşaat Ameleliği (İ.Ö.) GM e atıığınız mesajlar Destek Sistemi formatına uygun olmalıdır Biliyorum ki maçalar bir askerin kılıçları Biliyorum ki sinekler savaşın silahları Biliyorum ki karolar bu sanat için para anlamına geliyor Ama hiçbiri kalbimin şekli değil Sting ~ Shape Of My Heart ~ Léon OST |
| Offline |
|
| 20.03.10, 16:36 | #144 |
|
|
Ya arkadaşım tartışma içerikli mesaj diyip diyip ne demeye siliyosun mesajlarımı senin kriterin ne dalga mı geçiyosun adam gibi yap işini Slayer 9 ncu sayfada yazdığı mesajı sana normal bi mesaj gibi mi geliyo önce o mesajı sileceksin ondan sonra benim yazdıklarımı sileceksin, yanlımısın taraflmısın nesin bi görev verilmiş adam gibi yapın görevinizi yapcaksanız.
| 20.03.10, 21:47 | #145 | |
|
|
Alıntı:
konu ile alakasız ve tartışmayı devam ettirecek nitelikte olan güncel mesajları siliyorum güncelliğini kaybetmiş ve o andaki tartışma ortamını sonlandırmış bir mesajı silmeme bir neden yok eğer rahatsız oluyorsanız söylersiniz ve silerim (ki bunu şimdi söylüyorsunuz) eğer hakkımda bir şikayetiniz var ise GM e özel mesaj yoluyla bildirebilirsiniz iyi oyunlar
![]() >(GA)Palpatine ~ Quasimodo(pazarda) ~ xReaper --- Çukurova Üniversites İnşaat Ameleliği (İ.Ö.) GM e atıığınız mesajlar Destek Sistemi formatına uygun olmalıdır Biliyorum ki maçalar bir askerin kılıçları Biliyorum ki sinekler savaşın silahları Biliyorum ki karolar bu sanat için para anlamına geliyor Ama hiçbiri kalbimin şekli değil Sting ~ Shape Of My Heart ~ Léon OST |
|
| Offline |
|
| 21.03.10, 02:30 | #146 |
|
|
bence oyun mükemmel durumda oyunu çok seviyorum sevmiyenler utansın
![]()
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |