Hero Online Türkiye Resmi Forumları

Anketimiz: Sizce savaşçı az da olsa ustaliğa vermeli mi? (vermeli ise ne kadar vermeli?)
Evet 22 30.56%
Hayır 50 69.44%
Katılımcı sayısı: 72. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
24.03.10, 12:02   #21
Nightmare
Lider

Nightmare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Profile
ben ilk başlarda 110 ustalık ile 65 lvle kadar kastım. 65 lvlde tvye geçmiş ve cok rahat kasıyordum. yavaş kesiyor olabilirim ancak rahat kasıyordum.

65 levelin sonralarına acı hap ile güç zekaya döndüm. sonuç benim için ilk başlarda hüsran oldu.

ancak alıştıktan sonra çok daha iyi olduğu kanısına vardım.

evet ustalığa verilebilir ancak düşük levellerde bunu unutun. 90+ birisi ustalığı pek tabi 100e çekebilir. unutmayın ustalık sadece def artırmaz. miss oranınıda azaltır.

Offline   Alıntı ile Cevapla
25.03.10, 22:11   #22
xxxMezarKabuLxxx
Banned

Profile
Çok basit
Güç :170
Ustalık :10 - 25
Zeka : ne kaldı ise

Neden derseniz sdef itemler çok ama def itemler az ne zaman yüksek level moblarla uğraşırsanız def ne kadar lazım görürsünüz ustalık azda olsa verilmesi lazım ki def itemler de ona göre belli ölçüde def ini yükselte bilsin ( % için geçerli )
30.04.10, 14:43   #23
stormzafer
Yeni Üye

stormzafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Profile
level:83
silah:+2 vio mızrak
soy:zuhang
ustalık hiçvermedim güç 150 zeka 200 oldu
30.04.10, 17:27   #24
HaCıOgLu
Banned

Profile
Şu stadları bi öğretemedim gittim
30.04.10, 17:46   #25
THE.WAMP!Rr
Lider

THE.WAMP!Rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Profile
bence sağlam itein varsa verme ama yoksa az ver

01.05.10, 00:22   #26
V12TomaS12V
Acemi Üye

V12TomaS12V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Profile
Normalde gereksizdir ama 7-8x e geçince azıcık ucunda koklatabilirsiniz (ust. 12 ise 15-20 yapabilirsiniz)

Kakashi-sensei
Naruto sage
Uchiha Madara
Jiraiya

05.05.10, 19:47   #27
emo11
Yeni Üye

Profile
bence de ustalık verince çok bişe oldu sananlar yanılıyor bir kişi savaşçı ise ustalık unutulmalıdır çünkü savaşçı adı üstünde def-atack veriyo duası ama bi düşünün def veriyosa bu ustalığa vermek ne gerek miss oranı düşsün fln çok kötü savaşçının tek lazım olduğu şey skill def skill atack ve atack def de önemli ama zaten çok düşünmek gerekmiyo ustalık savaşçı için gereği yok fkt arkadaşım diyor ki avcı kendisi berbat bi statı var ustalık zaten uçmuş ii vuramıyo bide avcı haa defi oluyo sağlam bnm defim az diye yakınıp daha ustalık vercekmi kızıyorum hep aynı şeyle kafasına koymuş öyle devam ediyo.kimseyi takmıyo ama zorluk çekcen diyom umrunda deil.kendi kendini yiyo.benim şuan 130 güç 35 ustalık(biraz kaçtı)224 zeka budur daha da zeka gidiyom.Tek kelime güç ustalık ve savaşçı tabi pentakord baltacı ve savaşçıya uygun tüm karakterler Hadi kolay gelsin...He söyliyim sağlam itemim de yok.

Konu emo11 tarafından (05.05.10 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bu da hep soruyo eklemek istedim ekledim :D

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil